crown logo

HET KASTEEL

Een verwarmd zwembad, een speciaal gastenbureau met gratis WiFi, een eigen bioscoop, een biljartkamer, vier salons, luxe slaapkamers en badkamers, een enorme eetzaal en een fantastische keuken.
Alles voor een perfect verblijf

Neem een duik

swimming pool

Het zwembad van 14,5 m x 6 m is verwarmd, volledig ommuurd met een dubbel vergrendelde toegangspoort voor de veiligheid en ligt op het 2,5 hectare grote privéterrein van het kasteel. Het zwembad biedt prachtige ligbedden en een terras, en gaat langzaam over van 1 meter tot 2 meter diepte aan het einde.


Relax in onze salons

bar salon image

Er zijn vier salons, allemaal voor privégebruik. Een met een bar, een met een piano baby vleugel, allemaal vol van stijl en sfeer. De salons komen uit op het terras in de tuin met tafels en parasols en uitzicht op de verzorgde formele tuinen met majestueuse bomen en taxus hagen.

piano salon image

white salon image

Leef jezelf uit in de keuken

Chateau kitchen

De lichte, ruime keuken behoudt zijn warmte en stijl met uitgebreid gebruik van houten oppervlakken, moderne kunstwerken, oude deuren die worden gebruikt als wandkleden en fantastische, sfeervolle verlichting. Met twee ovens, een gasassortiment, drie werkplekken en alle keukengerei en apparatuur die u nodig heeft om uw eigen culinaire meesterwerk te creëren, is de keuken enorm populair bij gasten die van koken houden en ruimte willen om hun creativiteit te uiten.


Rust een beetje uit

suite4

Als al dat plezier en eten u te veel wordt, kunt u genieten van de negen grote slaapkamers. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen met individualiteit en flair. Voorzien van flatscreen-tv, dvd-speler - sommige hebben zelfs wijnkoelers.

suite1

Neem een bad…

Bathroom Suite 5

En dan zijn er nog de badkamers. En welke badkamers! Groot, luxueus, decadent - helemaal het einde! Sommige hebben twee badkuipen, sommige staan in de torentjes van het kasteel, allemaal geweldige plekken om uzelf te verwennen en tot rust te komen. En ze zijn volledig uitgerust met grote, donzige badhanddoeken, luxe badproducten en föhns.

Bathroom Bed 1